Atec paardentrailer accessoires

Hengstenrek

Het is belangrijk dat uw het paard een goed gevoel geeft in de trailer. Die doet u door uw rijgedrag en de inrichting van de trailer. Een paard gebruikt zijn hoofd om zich in evenwicht te houden, het hoofd vastbinden is dan ook niet wenselijk. Een hengstenrek (of  hengstenschot) beschermt het paard en voorkomt onwenselijk gedrag.

Atec Thensa hengstenrek
As-schokbrekers

As-schokbrekers

U weet vast dat het transport in een trailer niet gemakkelijk is voor uw paard. Trillingen kunnen zorgen voor stress. Voorkom onnodige trillingen door aangepast rijgedrag. Ook schokbrekers kunnen hieraan bijdragen. As-schokbrekers verhogen comfortabel rijgedrag, een optimale wegligging en demping. Tevens verbeterd de stabiliteit bij het rijden en het remmen. As-schokbrekers standaard bij Thensa 2500 kg.

Achtergaas met oprolmechanisme

Een automatisch oprolbaar achtergaas (horgaas) bedient u eenvoudig en snel. Het beschermt uw paarden tegen insecten en verminderd het rijwindgeluid. Met een fijnmazig achtergaas blijft de paardentrailer langer koel.

Reservewiel

Reservewiel

Bandenpech met uw paardentrailer is een tegenvaller. Voorkom extra oponthoud en monteer een reservewiel. Wij raden aan om onder toezicht van een vakman een bandenwissel uit te voeren.

Borststangkussens

Borststangkussens verhogen het comfort voor uw paard. Gemaakt van duurzaam kunststof.

Atec stangkussens
Atec derde remlicht

Derde remlicht

U bent beter zichtbaar in het verkeer met een derde remlicht. LED remlicht ingebouwd in kentekenplaathouder.

Wandkussens

Tijdens het rijden moet het paard zijn evenwicht behouden en corrigeren. De wandkussens (zijwandkussens) beschermen het paard als het tegen de wand komt.

Atec wandkussens